Peugeot occasions

Koop je liever occasions dan nieuwe auto’s, maar weet je niet precies waar je bij de aanschaf van een gebruikte auto op moet letten? Dat is heel begrijpelijk. Daarom kijkt Auto Siero graag met jou mee. Auto Siero is autospecialist in de omgeving van Zwolle en gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van occasions.

Een van de merken waar wij veel mee werken is Peugeot. Dit Franse merk biedt een mooie combinatie van ruimte, betaalbaarheid en comfort. In ons assortiment kan je daarom altijd wel een aantal exemplaren van Peugeot vinden, die je direct kunt bekijken of waar je zelfs meteen een proefrit in kunt maken. Er zijn ook verschillende Peugeot modellen met een hoge instap.

Huidig aanbod

Auto Siero Zwolle: voor hoogwaardige Peugeot occasions

Voor je echter een occasion koopt, is het belangrijk te weten wát je precies koopt. Wij zorgen ervoor dat de volledige onderhoudsgeschiedenis van al onze auto’s inzichtelijk is. Meestal gaat het om auto’s die afkomstig zijn van de eerste eigenaar en altijd bij de dealer onderhouden zijn. Dit geeft een gerust gevoel!

Daarnaast kan je erop rekenen dat de kilometerstand van de door jou gekozen Peugeot correct is; wij geven hier altijd een Nationale Auto Pas bij. Meer weten of een kijkje komen nemen? Je vindt onze vestiging in Kraggenburg dat ten noorden van Zwolle ligt. We zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Je kunt ook buiten openingstijden een afspraak maken.

Peugeot occasions rondom Zwolle, Almere, Lelystad, Emmeloord en Kampen?

Voor de juiste auto moet je je niet schromen om je goed te laten informeren. Tegenwoordig is het zo dat de mensen die op zoek zijn naar een Peugeot occasion, vaak al precies weten wat zij willen. Dit wil je natuurlijk voor de scherpste prijs. Wij van Auto Siero behoren altijd tot de 5 goedkoopste van Nederland. Zo niet, passen wij de prijs voor jou aan. Deze service is toch wel een stukje rijden waard? Om het jou gemakkelijk te maken bieden wij een overzicht met jouw rijafstand vanaf verschillende steden uit onze regio. Door onze centrale ligging in Kraggenburg zijn wij prima te bereiken!


Occasions Almere – 45 minuten +/- 60km
Occasions Dronten - 30 minuten +/- 30km
Occasions Emmeloord – 15 minuten +/- 13km
Occasions Heerenveen - 40 minuten +/- 50km
Occasions Hoogeveen – 45 minuten +/- 50km
Occasions Kampen – 20 minuten +/- 18km
Occasions Lelystad – 30 minuten +/- 40km
Occasions Lemmer – 25 minuten +/- 28km
Occasions Meppel – 25 minuten +/- 26km
Occasions Nieuwleusen - 34 minuten +/- 35km
Occasions Steenwijk – 25 minuten +/- 24km
Occasions Urk - 23 minuten +/- 24km
Occasions Zwartewaterland - 23 minuten +/- 23km
Occasions Zwolle – 25 minuten +/- 25km

De koffie wordt gemaakt terwijl je wacht op de auto! Kom gezellig langs of neem gerust contact met ons op! Klanten beoordelen ons met een 9.3. Waarom? Wij helpen je graag. Niet alleen als verkoper, maar als adviseur. Persoonlijk, transparant en duidelijk.