Laatste reviews

Logo The Feedback Company
Auto Siero heeft 938 reviews met een gemiddelde score van 9.4

Elke dag weer streven wij ernaar om op een eerlijke en betrouwbare manier auto's te verkopen. We zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. Om daar continu in te blijven verbeteren vraagt The Feedback Company onze klanten onafhankelijk naar hun ervaring. Lees hier wat onze klanten van ons vinden.

10
Fuhler Nieuw-Weerdinge 16-02-2019
Bestel wagen

Goed geholpen, en alles is duidelijk uitgelegd.

8
P.Alma Stiens 15-02-2019
Auto

Blij zijn wij met in de puntjes uitziende volvo v50. Bij dit bedrijf zijn we meer dan tevreden, zo heb ik nog nooit een auto meegekregen. Zo nu weer genoeg pluimen maar wel verdient! Ervaar het zelf zou ik zeggen!

10
Gerard de Feber Emmen 15-02-2019
Auto, Mitsubishi Outlander

Bedrijf Auto Siero is een klantgerichte organisatie! Mijn ervaring is betrouwbaar en wat zij beloven komen ze na.

10
Peter Borculo 15-02-2019
Auto

Uitstekende service, fijne persoonlijke benadering!

10
Prins heerlijk slapen Noordbroek 13-02-2019
X-trail

prettig ontvangen en eerlijke informatie over de auto waar we interesse in hadden. Heb nooit het gevoel gehad dat we direct moesten beslissen voor de aankoop. Omdat mijn vrouw bij de eerste bezichtiging niet aanwezig kon zijn is er door de verkoper Edwin een video presentatie gemaakt. Erg leuk!

10
Davide Noordwijk 12-02-2019
Car

The dealer has dsmonstrated professionally and availability to welcome me and answering all my questions. I cannot speak Dutch but the team has been able to interact with me about my purchase.

1
Anna Elst 09-02-2019
Opel

LIARS and CHEATERS, don't buy a car there!!! The reviews you see are NOT real!

9
Jolanda Wittebol Grootebroek 05-02-2019
Renault captur

Goed en vriendelijk geholpen. Alle vrijheid om een uitgebreide proefrit te maken. Laagdrempelig bedrijf waar je je welkom voelt. En het belangrijkste een mooie auto gekocht voor een mooie prijs. Erg blij mee!