Laatste reviews

Logo The Feedback Company
Auto Siero heeft 980 reviews met een gemiddelde score van 9.4

Elke dag weer streven wij ernaar om op een eerlijke en betrouwbare manier auto's te verkopen. We zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. Om daar continu in te blijven verbeteren vraagt The Feedback Company onze klanten onafhankelijk naar hun ervaring. Lees hier wat onze klanten van ons vinden.

8
Tom Harlingen 14-06-2019
Auto

Prima geholpen. Auto stond gepoetst en met nieuwe apk klaar

10
Mw. Keizer Nieuwkoop 04-06-2019
Peugeot 2008

Goede communicatie; ook tussen de onderhandelingen door. Helder, duidelijk verhaal, zonder opdringerigheid.

7
Ijtsma Hurdegarijp 04-06-2019
Peugeot 207

Goede service, werd netjes op de hoogte gehouden en de auto is netjes afgeleverd volgens de afspraken.

9
Folkerts Meppel 27-05-2019
Opel Astra

Mooie auto’s voor een betaalbare prijs. De deal was snel gesloten, we mochten voorafgaand een uitgebreide proefrit maken. De verkoper was vriendelijk. Binnen een week stond de auto in zeer nette staat, mooi gepoetst klaar.

9
Zijlstra Sint Nicolaasga 24-05-2019

Vriendelijk en deskundig personeel. Een bedrijf met een top service

10
J de Vries Urk 24-05-2019
Citroën C4 grand picasso

Goede service. Het afleverfilmpje is een unieke en hele leuke verrassing

10
Rishi Rotterdam 21-05-2019
Mercedes-Benz A klasse

Ik heb een goede ervaring met de koop van mijn auto. Binnen een week kon alles geregeld worden.

10
Henri Zoetermeer 21-05-2019
Auto

Positieve ervaring, nette en correcte verkoper. Groot pluspunt vind ik de persoonlijke tape van de auto('s) waar je in geïnteresseerd bent.