Laatste reviews

Logo The Feedback Company
Auto Siero heeft 772 reviews met een gemiddelde score van 9.4

Elke dag weer streven wij ernaar om op een eerlijke en betrouwbare manier auto's te verkopen. We zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. Om daar continu in te blijven verbeteren vraagt The Feedback Company onze klanten onafhankelijk naar hun ervaring. Lees hier wat onze klanten van ons vinden.

8
de groot 16-02-2018

ontvangst was goed en ons oog was op een bepaalde auto gevallen, alleen dit bleek niks te zijn. toen kwam Frank met de optie van een andere auto en hebben gelijk een proefrit gemaakt en de auto gekocht. de auto moest nog wel op kenteken gezet worden en dit duurde toch alles bij elkaar 3,5 week voordat de auto klaar was. Maar de auto was dan ook echt klaar en helemaal mooi en netjes gepoetst en alle afspraken nagekomen die er gemaakt waren. Ook werd een goede prijs waar onze inruil auto geboden. al met al goede service en netjes alle afspraken nagekomen. TOP!

10
harry dierx neeritter 14-02-2018
auto

zeer positief vriendelijk zou zeker dit bedrijf aanbevelen

7
diephuis 13-02-2018

goede service scherp geprijsd

10
Michel Foo Lelystad 09-02-2018
Auto

Mijn ervaring met Auto Siero en met verkoper Roy Siero was uitstekend, netjes duidelijk en snel.Werd niet moeilijk gedaan met de proefrit en alles werd duidelijk uitgelegd omtrent prijs,historie van de auto garantie.Hierdoor was ik snel overtuigd en was dan ook snel over tot aankoop van de auto. Mijn dank gaat uit naar Roy die na aankoop nog een zeer leuke filmpje toe stuurde van de auto die klaar stond om opgehaald te worden door de nieuwe eigenaar Me!

9
Herman 08-02-2018
Volvo

Uitstekende service ,zeer correct en vlot geholpen

10
Kramer LEEUWARDEN 08-02-2018
Auto

Vooruitstrevend, kundig en plezierig personeel

9
l egbers EERBEEK 07-02-2018
Volvo V60

´Leuke aanbod ruime keuze , wordt leuk geholpen , de auto`s zijn niet te duur , vriendelijk personeel , leuke video presentatie als je een auto hebt gekocht.

8
Alfred Vaassen 07-02-2018
VW Passat Variant B7

Prima bedrijf alles vlot geregeld en komen afspraken na Ga zeker zo door!