Laatste reviews

Logo The Feedback Company
Auto Siero heeft 1.152 reviews met een gemiddelde score van 9,4

Elke dag weer streven wij ernaar om op een eerlijke en betrouwbare manier auto's te verkopen. We zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. Om daar continu in te blijven verbeteren vraagt The Feedback Company onze klanten onafhankelijk naar hun ervaring. Lees hier wat onze klanten van ons vinden.

10
Marinka van dijk Bergen NH 10-12-2020
Fiat 500C

Ik heb de koop van mijn auto als heel prettig ervaren bij auto Siero! Heel betrouwbaar en klantvriendelijk! Ik zou zeker nogmaals bij auto Siero komen voor een onderhoudsbeurt of een aankoop van een auto!

10
Joey van de gevel Eindhoven 09-12-2020
Opel astra

Top bedrijf super vriendelijke mensen en goeede afhandeling met verkoop!

10
Gerrit 09-12-2020
Renault Megane

Zeer prettige ervaring, goed geholpen door de vriendelijke medewerkers.

10
Kadir Atmaca Rotterdam 09-12-2020
Auto

Top Bedrijf, denken met je mee zijn super snel hebben een ruim aanbod aan auto's. De auto keurig netjes afgeleverd stond klaar toen we aankwamen test ritje gedaan en alles klopte.

10
Fred Koenis Alkmaar 07-12-2020
mini clubman works

netjes geholpen ,afspraken nagekomen, eerlijk bedrijf

10
Marcel/ mmeurs u glazenwasser Lunteren 06-12-2020
Busje

Bij aan komst goed behandel kreeg een lekker bakkie koffie en leg alles goed uit over de auto en over de onderhoud van de auto Ik ben dik tevreden persoon met mij busje bij jullie te kopen bedank vandaag van de goede service

10
Hoeve A Gen Water Slenaken 05-12-2020
Auto

Zeer professioneel, de auto werd beter afgeleverd met extra's die Auto Siero zelf nodig vindt, fantastisch!!

10
Mark veldhuizen 01-12-2020
Volvo v70

Uitstekend