Laatste reviews

Logo The Feedback Company
Auto Siero heeft 1.095 reviews met een gemiddelde score van 9,4

Elke dag weer streven wij ernaar om op een eerlijke en betrouwbare manier auto's te verkopen. We zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. Om daar continu in te blijven verbeteren vraagt The Feedback Company onze klanten onafhankelijk naar hun ervaring. Lees hier wat onze klanten van ons vinden.

9
Gerard Harderwijk 17-10-2020
Auto

Erg vriendelijk ontvangen en geholpen met het bekijken van een aantal occasions. Uiteindelijk toch op de auto gevallen waarvoor wij kwamen kijken een Renault Megane LT van 2018. Wij zijn naar huis gereden met een prachtige auto waar wij zeer trots op zijn, vriendelijk geholpen en tevreden klanten.

10
Siero Emmeloord 15-10-2020
Auto

Il. Maandag 12 oktober een auto gekocht, die ik woensdag 14 oktober kon ophalen. Wat een goede service bij Siero. Een mooie inruil voor mijn auto gekregen en de nieuwe ziet er echt als nieuw uit. Wat wil je met een km stand van 24000km en slechts twee jaar oud!

10
Irene Blokzijl 07-10-2020
Renault Clio

Heel erg goed, komen de gemaakte afspraken gewoon goed na. Geen goedkope verkooppraatjes, gewoon duidelijk en helder verhaal.

10
Giles Crofts Hardenberg 06-10-2020
BMW X5

Zeer goed en persoonlijk service

10
Schouten 06-10-2020
Auto

We werden goed ontvangen met een lekker bakje koffie Alles werd besproken en mochten gelijk een rondje rijden

9
Klaas / Algold Harderwijk 02-10-2020
Volvo V60 plugin hybrid

AutoSiero geeft op de website al behoorlijk veel informatie, waardoor je, als je er heengaat, niet voor verrassingen komt te staan. Het aanbod is best groot, dus keus genoeg. Nadat ik was wezen kijken kreeg ik dezelfde dag een persoonlijk video van Roy waarin hij de auto nog eens presenteerde; vond ik best bijzonder. De deal was uiteindelijk snel gemaakt en en kleine week later stond de auto keurig gepoetst, behalve de binnenkant van de voorruit, klaar. Nu, een week en ruim 1000 km later, kan ik alleen maar zeggen dat ik dik tevreden ben.

10
Sylvester 03-09-2020
Vw golf gte

Fantastisch! Gezellige en soepele afhandeling

9
Nouzhat Ali Niyaz Olle Kapoenstraat 36 29-08-2020
Volkswagen Jetaa

Great and professionally handled my request