Laatste reviews

Logo The Feedback Company
Auto Siero heeft 963 reviews met een gemiddelde score van 9.4

Elke dag weer streven wij ernaar om op een eerlijke en betrouwbare manier auto's te verkopen. We zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. Om daar continu in te blijven verbeteren vraagt The Feedback Company onze klanten onafhankelijk naar hun ervaring. Lees hier wat onze klanten van ons vinden.

10
Bruining Amsterdam zuidoost 10-04-2019
Renault Megane

Prettig en vriendelijk

10
Hilko Brul Meppel 09-04-2019
Auto

Goede service en aangename mensen.

7
Trustfull Service Almere 08-04-2019

Hallo, Een goede service! Vriendelijk personeel die je goed adviseert, ook na de koop jou te woord wilt staan.

10
Boons Kampen 04-04-2019

Nadat ik bij een andere autogarage een slechte ervaring heb gehad werd ik getipt over Auto Siero. Naar alle tevredenheid heb ik hier een FordFocus gekocht.

10
Richard Huijpen Emmeloord 02-04-2019
BMW 535i Grand Turismo

Zeer netjes geholpen en ook zeer tevreden met de aflevering van de auto.

10
T Kroesen Arnhem 02-04-2019
Renault Megane

Auto via internet gevonden, hup richting knaggenburg. Best een flink eind rijden vanuit Arnhem dus dan hoop je maar dat de auto het ritje waard is. Je wordt warm ontvangen met een bakje koffie. Geen haast, je mag op je gemak rondkijken en ja hoor de auto zag er prima uit! Een paar puntjes van aandacht maar dat zou allemaal netjes geregeld worden. Achteraf bleek de grill kapot te zijn, dit hadden wij ( zowel ik als de verkoper) niet gezien maar de monteur die de laatste check deed wel! Ik werd gebeld en er was nog snel een nieuwe grill besteld want ze wilden de auto enkel in topstaat afleveren. En zo leuk... een persoonlijke videoboodschap waarin ik mijn auto vooraf nog even kon bewonderen. Dat doen jullie goed jongens! Prima service en zeer prettige ervaring.

10
Dennis van Kruisbergen Apeldoorn 01-04-2019
seat altea xl

Prima afhandeling van de koop. Alles netjes afgewerkt wat op ons lijstje stond Ze denken mee in oplossingen.

10
Andre van de Beek IJsselmuiden 31-03-2019

Top bedrijf Al diverse auto’s hier gekocht, zeer betrouwbaar en vakkundig en afspraak is afspraak bij auto Siero.