Laatste reviews

Logo The Feedback Company
Auto Siero heeft 801 reviews met een gemiddelde score van 9.4

Elke dag weer streven wij ernaar om op een eerlijke en betrouwbare manier auto's te verkopen. We zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. Om daar continu in te blijven verbeteren vraagt The Feedback Company onze klanten onafhankelijk naar hun ervaring. Lees hier wat onze klanten van ons vinden.

10
johan Wanneperveen 23-04-2018
volvo

Service was prima. maandag bellen voor een proefrit, dinsdag een proefrit en woensdag auto afgeleverd. Hoe mooi kan het wezen!

7
van vliet hoofddorp 22-04-2018
peugeot 208

Duidelijkheid. Korte lijnen. Prima service.

10
b.slats almere 20-04-2018
subaru xv

Hierbij kom ik terug op mijn eerder geschreven review. Door een misverstand mijnerzijds waren ze bij Siero niet op de hoogte dat ik mijn auto op donderdagavond zou komen halen. Ik was in de overtuiging dat ik dat aan hun had medegedeeld. Dit was echter niet zo. Omdat daardoor een aantal zaken nog snel moesten worden afgehandeld, leek de aflevering enigszins ongeinspireerd. Achteraf blijkt echter dat ter plekke geimproviseerd moest worden om alles toch naar wens te laten verlopen. Alle voorgaande contacten waren uitermate vriendelijk en adequaat verlopen. Nu ik weet dat de oorzaak bij mij lag, krijfen ze alsnog een 10

10
Frank Almere 20-04-2018
Auto

Top bedrijf en een goede service!!!

8
P. Klooster Meppel 20-04-2018
Personenauto

Goed en snel geholpen. Auto in erg mooie staat afgeleverd met BOVAG garantie.

8
B. Slats Almere 18-04-2018
Subaru xv

Eerste ervaring prima. Ophalen van de auto enigszins ongeïnspireerd. Hadden er meer van verwacht. Auto werd voorgereden en toen werd gevraagd: Wilt u nog wat weten? Hadden t gevoel dat de afleveraar snel naar huis wilde. Hij wilde ook nog weten voor welke auto we kwamen. Kwam niet betrokken over.

10
Siegfried Hrazdira Biddinghuizen 12-04-2018
Auto

Top bedrijf! Een super service en je wordt echt goed geholpen. Er wordt niet over iets om heen gedraaid als het gaat im makementen het wordt gewoon gemaakt.

10
Dick Zwolle 11-04-2018
Audi A4

op goede vrijdag een audi A4 gekocht, Gisteren de auto opgehaald de Auto kreeg voor aflevering nog een beurt en APK keuring tijdens deze beurt is geconstateerd dat de voorbanden behoorlijk versleten waren en de rem blokken achter ook bijna versleten waren deze zijn dan ook kostenlos vervangen dit noem ik een goede service.