Laatste reviews

Logo The Feedback Company
Auto Siero heeft 894 reviews met een gemiddelde score van 9.4

Elke dag weer streven wij ernaar om op een eerlijke en betrouwbare manier auto's te verkopen. We zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. Om daar continu in te blijven verbeteren vraagt The Feedback Company onze klanten onafhankelijk naar hun ervaring. Lees hier wat onze klanten van ons vinden.

7
PJG Schuitemaker Wervershoof 07-12-2018
citroën c4picasso

eerste indruk was goed/leuk alleen de auto waar we voor kwamen was wat minder maar dat is netjes gerepareerd. daarna zouden we teruggebeld worden maar dit werd niet gedaan. door onze oplettendheid toch maar even langsgereden en de auto was er nog en gerepareerd, proefrit gemaakt en de auto uiteindelijk gekocht. de rest was keurig geregeld. het leuke vonden we het filmpje wat gestuurd werd met hoe de auto erbij stond voordat we hem konden ophalen.

8
Manfred Borreman Hattem 07-12-2018
Volvo Xc60

Prima klantvriendelijk behandelt

10
W.F. Kloosterman Emmeloord 05-12-2018
BMW 318D

Dit is onze 2e auto die we bij Siero aanschaffen. Ze hebben met mij gekeken op internet naar een auto die mogelijk mijn interesse zou hebben. Na aankoop en even wachten op kenteken nu auto in mijn bezit. Na aflevering nog paar puntjes die een week later maar volle tevredenheid zijn verholpen. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

9
Cor Bastiaan ELBURG 04-12-2018
Volvo V 40

Vriendelijk, fijn en open geholpen bij de aanschaf van onze auto. Een prettige verkoper die uitlegt en adviseert en niet overkomt als "verkoper". Ook de aflevering was prima te noemen, er werd de tijd genomen voor de uitleg en toelichting van alles, conform de gemaakte afspraken. Ook de aftersales is goed te nomen. Kortom; een aanrader!

9
Assink Delden 03-12-2018
Nissan Qashqai diesel 1.5Dci

Het personeel is vriendelijk en ze weten waar ze het over hebben.Wel jammer dat ik niet de uitvoering heb gekregen zoals omschreven op de website. Verder is de auto keurig afgeleverd en tevreden over de afhandeling. Zeer tevreden over de auto tot nu toe

8
G kamminga Kootstertille 02-12-2018
Opel insignia

Aflevering auto keurig alle afspraken nagekomen.

10
Rob 27-11-2018
BMW 218i

Na een lange rit van 150 km, stond daar de auto van mijn keuze, alles via de website geregeld over de inruil auto’s (2 stuks) en het bij te betalen bedrag. Aardige verkopers en vlotte afhandeling. Ik reed met een goed gevoel, in m’n nieuwe auto, met plezier weer 150 km terug.

8
Fam. Poortstra Joure 23-11-2018
Renault grand scenic Scenic

Service is prima. Heldere uitleg. After service helemaal goed. Wij moesten nog een sleuteltje voor de dakdragers hebben en een wit nummerbord. Na een telefoontje werd dit helemaal geregeld. Ditzelfde gold voor de accu. Viel onder garantie.