Laatste reviews

Logo The Feedback Company
Auto Siero heeft 743 reviews met een gemiddelde score van 9.3

Elke dag weer streven wij ernaar om op een eerlijke en betrouwbare manier auto's te verkopen. We zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. Om daar continu in te blijven verbeteren vraagt The Feedback Company onze klanten onafhankelijk naar hun ervaring. Lees hier wat onze klanten van ons vinden.

8
A Smit Zwartsluis 10-12-2017
Citroen Grand Picasso

Keurig geholpen. Duidelijke informatie, en nette nazorg.

10
SP Groningen 08-12-2017
VW Sharan

Fijn bedrijf, geen poespas en doen wat ze beloven.

8
Vogelaar Marknesse 02-12-2017
MINI COUNTRYMAN COOPER

Prima, duidelijk, geen verkooppraatjes.

8
Dhr Hemmelder Nieuwegein 02-12-2017
Ford Mondeo 2.0 tdci

Auto Siero is mij zeer goed bevallen omtrend het kopen van onze nieuwe auto . Ze maken goede afspraken en komen die na en niets is te veel . Als er weer een ander auto nodig is ga ik zeker weer naar auto siero toe .

8
J.G. Kruseman Ouwsterhaule 02-12-2017
Peugot 508

Prettige organisatie met een open no nonsens overlegstructuur. Siero heeft prima auto's in de verkoop. Onderhandelen loopt tot heden, m.i.z., naar beider genoegen. Jammer dat mijn laatst gekochte auto minder pk's blijkt te hebben dan dat mij was voorgehouden tijdens de verkoop. Hierover hebben we nog nader overleg.

10
Wals Lelystad 02-12-2017
Audi Q5

Wat een top bedrijf. Luisteren naar je wensen en gaan daar mee aan de slag... resultaat een auto die nog mooier was dan onze wensen.

10
Rick de Jager Groot-Ammers 01-12-2017
Ford Mondeo

Erg netjes geholpen. Een eerlijk en goed verhaal. Moesten er toch een behoorlijk stuk voor rijden. Kregen een welkom en gied gevoel waardoor we tot aankoop zijn overgegaan

10
Michel van der Walle Wolvega 01-12-2017
Nissan Qashqai 1.6 dci tekna

Zeer positief, erg vriendelijk en behulpzaam . Ruime keuze in auto's. Wat ons betreft komen we voor de volgende auto weer !