Laatste reviews

Logo The Feedback Company
Auto Siero heeft 1.078 reviews met een gemiddelde score van 9,4

Elke dag weer streven wij ernaar om op een eerlijke en betrouwbare manier auto's te verkopen. We zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. Om daar continu in te blijven verbeteren vraagt The Feedback Company onze klanten onafhankelijk naar hun ervaring. Lees hier wat onze klanten van ons vinden.

9
Iris Ortelee Wolvega 09-07-2020
Volvo v60

Een mooie auto gekocht bij Roy van Auto Siero. Communicatie en service zijn top! Ook na wat kleine problemen met de auto werden we erg goed geholpen, er wordt duidelijk met je meegedacht. Zeker een aanrader!

10
Peter Zwolle 04-07-2020
Auto

Voor de 2e keer een auto gekocht. Goed geholpen. Ik vond nog een klein puntje op de auto, en dat werd meteen verholpen. Helemaal goed dus!

10
Krijgsman Schagen 02-07-2020
VW Passat gte

Hartstikke goed, auto gekocht via foto's. Frank beantwoorde de vragen met foto's en mondeling. Super ervaring ??????

10
Hennie Emmeloord 23-06-2020
Chevrolet

Ik ben goed en deskundig geholpen.

10
Marcel van Amen Zwolle 19-06-2020
Auto

Fijne service, volledig klantgericht. Hebben mij erg goed geholpen. Reageren altijd snel op vragen! Een echte aanrader wat mij betreft!

10
Nick Hengelo 19-06-2020
Auto

Zeer goed.

6
Ivan Nederhorst 15-06-2020
auto

Een mooi auto gekocht. Communicatie ging voor verkoop heel goed. Helaas ontbrak er onderhoud boekje. Volgens de advertentie zat Het er wel bij. Een paar keer berichten gestuurd en gemaild. Maar Nog geen antwoord , alleen dat ze de oude eigenaar gaan vragen En klantenservice heeft niet eens gereageerd op ons bericht.

9
Fam. Kuitert Leeuwarden 09-06-2020
Renault Kangoo uit 2015

Wij hebben bij toeval een mooie Renault Kangoo op de site gevonden. Daarna contact gezocht en een afspraak gemaakt voor een proefrit. We werden op die dag hartelijk ontvangen, op de hoogte gebracht van de staat van de auto en we konden een proefrit doen. De proefrit beviel goed en we besloten de auto te kopen. De verdere afhandeling is zeer goed verlopen.