Laatste reviews

Logo The Feedback Company
Auto Siero heeft 1.082 reviews met een gemiddelde score van 9,4

Elke dag weer streven wij ernaar om op een eerlijke en betrouwbare manier auto's te verkopen. We zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. Om daar continu in te blijven verbeteren vraagt The Feedback Company onze klanten onafhankelijk naar hun ervaring. Lees hier wat onze klanten van ons vinden.

10
Ray Bergschenhoek 31-07-2020
Mb e cabrio

Super auto gekocht

8
Steven van Dijk Lelystad 31-07-2020
Auto

De proefrit en het verkoopgesprek vonden wij heel prettig gaan. Ze namen echt de tijd ervoor en gaven ons ook alle ruimte om te overleggen. Verder goede uitleg over de herkomst van de wagen. Goede deal bedongen vinden wij dus prettige ervaring. Bij het ophalen van de auto was het allemaal iets gehaaster, verkoper was steeds in gesprek met andere klanten of aan de telefoon. Gaf ons een beetje de indruk het allemaal even snel tussendoor te regelen. Voor een auto van bijna 10k had het prettig geweest als de verkoper even de tijd had gehad om ons wat relaxter te helpen. Misschien waren ze heel druk op dat moment maar was helaas een beetje chaotisch. Al met al toch zeer tevreden met de auto en de algemene behandeling van ons als klant. In de toekomst komen we hoogstwaarschijnlijk terug voor een andere wagen.

10
Thibault Utrecht 29-07-2020
VW Golf GTE

Quick reaction, customer oriented. I say, I do principle > top !

10
André Goud 17-07-2020
Mini Clubman

Jonge occasion gekocht, mooie prijs en supergoede service. Na aflevering nog een paar kleine puntjes aan de auto maar die mocht ik bij mijn lokale garage laten repareren en alles werd snel vergoed

9
Iris Ortelee Wolvega 09-07-2020
Volvo v60

Een mooie auto gekocht bij Roy van Auto Siero. Communicatie en service zijn top! Ook na wat kleine problemen met de auto werden we erg goed geholpen, er wordt duidelijk met je meegedacht. Zeker een aanrader!

10
Peter Zwolle 04-07-2020
Auto

Voor de 2e keer een auto gekocht. Goed geholpen. Ik vond nog een klein puntje op de auto, en dat werd meteen verholpen. Helemaal goed dus!

10
Krijgsman Schagen 02-07-2020
VW Passat gte

Hartstikke goed, auto gekocht via foto's. Frank beantwoorde de vragen met foto's en mondeling. Super ervaring ??????

10
Hennie Emmeloord 23-06-2020
Chevrolet

Ik ben goed en deskundig geholpen.