Laatste reviews

Logo The Feedback Company
Auto Siero heeft 1014 reviews met een gemiddelde score van 9.4

Elke dag weer streven wij ernaar om op een eerlijke en betrouwbare manier auto's te verkopen. We zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. Om daar continu in te blijven verbeteren vraagt The Feedback Company onze klanten onafhankelijk naar hun ervaring. Lees hier wat onze klanten van ons vinden.

9
Robert Jan Roos Valthe 22-10-2019
Volvo XS70

Een open bedrijf met de klant centraal. Natuurlijk met auto's de aan hoge kwaliteitseisen voldoen

10
FlexAdvice Zwolle 21-10-2019
Volvo V40

Top bedrijf. Rij al een goede 1,5 jaar in mijn bolide, welke ik bij Auto Siero heb gekocht. Bij de verkoop was alles boven verwachting. Ook voor mijn onderhoud ga ik graag naar Auto Siero. Zij doen hun werk met passie. Dit uit zich in een uitstekende klantvriendelijkheid en kwaliteit. Ga zo door!

10
Mathieu Robert Enkhuizen 21-10-2019
2 bussen

helemaal goed prima service.

10
De Loor Assen 19-10-2019
Auto, bmw 5

Zeer tevreden over de aankoop van onze BMW 5-serie. Bij drie garages een offertes opgevraagd en bij Auto Siero werd ik na mijn contactverzoek binnen 5 minuten gebeld en de proefrit ingepland. Nog niet eerder meegemaakt bij welk bedrijf dan ook dat ik zo snel gebeld werd. Daarna kreeg ik een persoonlijk filmpje om een betere indruk te krijgen van de auto en de bevestiging van de proefrit. Dit alles gaf mij al een goed geval alvorens ik de proefrit ging maken. Van de andere garages hoorde ik 1 dag later wat. Bij aankomst stond de auto klaar voor de proefrit en hebben wij daarna ook de deal kunnen sluiten. Door het goede gevoel bij de auto en het bedrijf hebben wij de andere twee autos ook niet meer bekeken. Mijn complimenten voor jullie bedrijf

10
Marco Weijs Haarlem 18-10-2019
Personenauto

Na tijdje zoeken mooie jaguar xe 2018 met weinig km's gevonden bij Auto Siero. Wel stukje aanrijden maar moeite waard. Was er vlot uit met Edwin, die de auto keurig opleverde. Prettig contact en welkom gevoel. Voor mooi jong gebruikt zeker een aanrader!

10
Roy Doyer Maassluis 14-10-2019
Bedrijfsauto

Oké heeft u even....via mijn neef Sebastiaan ben ik in contact gekomen met autobedrijf Siero. Hij verzorgt er alle foto’s van de auto’s die door Siero worden aangeboden. Het is op afstand, ik woon in Maassluis hetgeen ongeveer 200 km rijden is, zeer prettig zaken doen. Met Frank Siero heb ij een lang contact gehad mede door mijn wispelturigheid mbt aanschaf van een bedrijfsauto. Mijn wensenpakket was groot en Frank had niet voor mij de juiste auto staan. Wel zag ik op internet een Peugeot Expert die aan mijn wensen voldeed. Frank heeft toen de bemiddeling gedaan tegen een vergoeding en heeft de auto bij de andere dealer gecontroleerd. Hij gaf groen licht en me verzekerd van een goede aankoop. Nietis minder waar, ik ben bijzonder blij met mijn aankoop. De volledige financiele afhandeling verliep vlotjes en ik kreeg ook nog een goede inruilprijs voor mijn oude auto. Siero bewijst dat een auto kopen op afstand echt wel kan en mede door de inzet van Frank en zijn collega’s is autobedrijf Siero een uiterst betrouwbare partner op gebied van bedrijfs en personenauto’s. Ga vooral zo door !! Ben jij die dit leest op zoek naar een nieuwe auto? Neem vooral contact op met Siero want zij zijn TOP !!

8
Zwart Sneek 09-10-2019
Auto

Prima! Goed geholpen.

10
Buta Almere 04-10-2019
Auto

Vriendelijk en behulpzaam personeel