Laatste reviews

Logo The Feedback Company
Auto Siero heeft 1051 reviews met een gemiddelde score van 9.2

Elke dag weer streven wij ernaar om op een eerlijke en betrouwbare manier auto's te verkopen. We zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. Om daar continu in te blijven verbeteren vraagt The Feedback Company onze klanten onafhankelijk naar hun ervaring. Lees hier wat onze klanten van ons vinden.

9
10-10-2018
02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion

Prima behandeling en afhandeling

9
10-10-2018
02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion

correct vriendelijk zakelijk en snel

9
09-10-2018
02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion

Vriendelijke ontvangst en heldere uitleg over evt koopproces. Gemaakte afspraken zijn prima nagekomen en de auto bevalt uitstekend.

8
J kerkhof Enschede 09-10-2018
Auto

Top

10
09-10-2018
02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion

Leuk bedrijf met veel jonge medewerkers waar betrouwbaarheid en service hoog in het vaandel staan

10
Dennis van Dijk Naaldwijk 09-10-2018
Volvo V60

In Februari dit jaar hebben wij een Volvo V60 (2013) bij Frank van Auto Siero gekocht. Keurig ontvangst met een goede kop koffie. Na een proefritis de auto gekocht en een week later opgehaald. Na een paar maanden voelde de auto niet geheel lekker en heb ik he bij de lokale Volvo dealer laten nakijken. Ik was net 1 maand uit de garantie en de koppelingsplaat moest vervangen worden, kosten aldus de Volvo dealer circa 2500 Euro. Dat voelde niet fijn en dus heb ik Frank gebeld. "Kom maar langs, dan kijken wij er naar!" Bij aankomst stond er een vervangende auto klaar en een week later mocht ik de Volvo weer geheel kosteloos ophalen. "O ja, de airco pomp was ook niet in orde en die hebben wij ook gelijk vervangen! Wat een service! Voor mij ligt Auto Siero niet om de hoek, maar ik ga daar voor mijn volgende auto zeker weer langs. Ik ben een zeer tevreden klant.

8
08-10-2018
02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion

Wij hadden nog geen ervaring met dit autobedrijf. Maar tot nu toe zijn wij zeer tevreden over dit bedrijf.

9
02-10-2018
02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion

Correct, snel, goed geregeld, duidelijk, altijd open voor vragen, ook buiten openingstijden indien niet anders mogelijk, goede service!