Laatste reviews

Logo The Feedback Company
Auto Siero heeft 994 reviews met een gemiddelde score van 9.4

Elke dag weer streven wij ernaar om op een eerlijke en betrouwbare manier auto's te verkopen. We zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. Om daar continu in te blijven verbeteren vraagt The Feedback Company onze klanten onafhankelijk naar hun ervaring. Lees hier wat onze klanten van ons vinden.

9
Boxspringstudio.nl Leiden 26-07-2019
Bedrijfwagen

Ik heb een bedrijfsbus gekocht bij Roy.. super service!.. goed geholpen met een perfect resultaat.. inmiddels rij ik al enkele maanden. Een goede ervaring dus en aan te bevelen bedrijf Gr, Boxspringstudio.nl

8
Janssen Arnhem 26-07-2019

Zeer positieve ervaring met team van jonge enthousiastelingen

10
S. Holman Zwolle 16-07-2019
Volvo V40

Mijn ervaring met Auto Siero is fijn en de communicatie verloopt snel. Ze staan voor je klaar en helpen je heel prettig in de soms toch moeilijke zoektocht naar een nieuwe auto. Erg blij met deze aankoop!

9
Gerritsen Almere 03-07-2019
Volvo V60 plug-in Hybrid

Prettig geholpen en een zeer nette aflevering van de auto. De gekochte auto bevalt zeer goed. Een eerlijke prijs voor onze inruil auto ontvangen en ook de aftersales zijn goed.

9
i Damarjanan Zwolle 03-07-2019
Volkswagen Passat 2.0 variant

Wij zijn heel tevreden over auto Siero. Ook omdat onze nieuwe aankoop, de volgende dag niet klaar kon staan , maar wij wel een lang weekend gepland hadden staan , om met de caravan weg te gaan.. Kregen wij zonder moeite een super mooie auto te leen.

10
Dreves Ens 03-07-2019
Volvo v40

Snel en duidelijke info zonder nonsens. Eerlijke prijs Goeie service

10
André Ribbers Bennekom 03-07-2019
BMW 320D Touring

Super tevreden over Auto Siero. Wij hebben een prachtige auto gekocht en ook een mooie auto tegen een goede prijs ingeruild. Onderhandelen was niet nodig omdat het aanbod in één keer goed was. Enthousiaste verkoper die iedere keer snel reageerde, ook buiten openingstijden. Wij hebben de koop volledig on-line gedaan. Mooi dat Auto Siero zich on-line zo onderscheidt van doorsnee auto bedrijven. De persoonlijke video was echt top gedaan! Onze complimenten!

10
Sander Mooi Zwolle 02-07-2019
Vw Golf

Altijd top, geen half werk. Zal het iedereen aanraden