Laatste reviews

Logo The Feedback Company
Auto Siero heeft 721 reviews met een gemiddelde score van 9.3

Elke dag weer streven wij ernaar om op een eerlijke en betrouwbare manier auto's te verkopen. We zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. Om daar continu in te blijven verbeteren vraagt The Feedback Company onze klanten onafhankelijk naar hun ervaring. Lees hier wat onze klanten van ons vinden.

10
Neuteboom Zwolle 18-10-2017
Volkswagen Golf Variant

Het zeer ongedwongen en open contact, no nonsens, hebben wij als prettig ervaring. Ook tijdens de onderhandeling en aankoop. Wij kijken hier tevreden op terug.

10
E Ems Giethoorn 18-10-2017
Volvo V40 D2 Summum

Zeer vriendelijke en professionele hulp gekregen bij het aanschaffen van onze auto. Je voelt je direct thuis bij auto Siero, ook besloten om onze auto hier ook in onderhoud te doen.

10
Nicole Buist Zwolle 03-10-2017
opel insignia

Zeer positief. Al eerder een auto van Siero gekocht. Snelle service, goed meedenken tijdens aanschaf, niet pushen naar een bepaalde auto en heldere en duidelijke uitleg over de zaken die geregeld moeten/gaan worden. Wanneer er een probleempje is met de auto wordt alles in het werk gesteld om alles zo spoedig mogelijk op te lossen. Voor onderhoud en andere reparaties gebruiken we een zeer fijne garage in Zwolle, maar alles loopt verder via Siero. Erg prettig geregeld.

10
Arjan Thijssen Beek 02-10-2017
Saab 9-3

Zeer positief! Deskundig, vriendelijk en professioneel. Alle afspraken zijn keurig nagekomen, voor levering een leuk filmpje ontvangen van de auto.

10
Nicole Buist Zwolle 29-09-2017
Opel Insignia

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Eerlijk antwoorden op vragen, geen gladde praatjes. Onze vorige auto had wat problemen, Siero heeft dit prima opgelost.

10
jongerman hattemerbroek 26-09-2017
opel zafira tourer

auto gekocht werd goed geholpen alles werd prima uitgevoerd wat was afgesproken na een kleinigheid werd ook opgelost ben ik zeer tevreden het is voor mij een aanrader kom zeker voor de volgende auto weer terug

8
Fobbe Campers 't Loo Oldebroek 26-09-2017
Peugeot Partner

Ervaringen zijn positief. Vlot geholpen, afspraken zijn nagekomen zoals ge waren gemaakt.

10
Jw groen Dalfsen 26-09-2017
Audi A3

Prima service en afhandeling! Zeker een aanrader!