Laatste reviews

Logo The Feedback Company
Auto Siero heeft 848 reviews met een gemiddelde score van 9.4

Elke dag weer streven wij ernaar om op een eerlijke en betrouwbare manier auto's te verkopen. We zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. Om daar continu in te blijven verbeteren vraagt The Feedback Company onze klanten onafhankelijk naar hun ervaring. Lees hier wat onze klanten van ons vinden.

10
Robert Amsterdam 19-08-2018
Volkswagen Passat variant

De Volkswagen ongezien gekocht. De foto’s spreken voor zich. Verder Zeer correct, zowel gedurende het aanschafproces alswel de after sale afhandelingen. Snelle reactietijd (o.a via whatssapp en mail) en afspraak is afspraak. Ook voor de aflevering namen ze ruimschoots de tijd. De aangeschafte auto voldoet volledig aan mijn verwachtingen en wensen. "

8
keuter tollebeek 19-08-2018
renault clio

We hebben in het verleden hier al eens een auto gekocht en veel plezier van gehad. En hopen het met onze nieuwe aankoop ook te hebben.

10
Frits 16-08-2018
BMW 535D XDRIVE

Geweldig geholpen door de jongens van Siero. Voor het eerst écht geholpen in het aankoopproces. Geen gladde, gehaaide autoverkopers maar mensen die gewoon naast je gaan staan en met je meedenken. Onderhandelen was niet nodig want de auto stond - zoals de meeste auto's van siero trouwens - scherp in de markt. Bij aflevering was alles netjes zoals afgesproken. De Auto zag er als nieuw uit. Inmiddeeen week verder en ik kan niet anders zeggen dan dat de auto, maar zeker ook Auto Siero volledig aan mijn verwachting heeft voldaan.

10
G.Horst Zwolle 15-08-2018
auto

Gisteren de auto opgehaald. De service en vriendelijkheid is ronduit uitstekend. Niks is teveel en alles kan in overleg . En Roy, het videofilmpje met de presentatie van de auto was toppie. We komen zeker terug.

10
Christoph Sagowski Siddeburen 15-08-2018
Auto

Zeer goed geholpen, deer vriendelijk enjoy betrouwbaar.

10
Wendy Emmeloord 15-08-2018
Audi Q3

Top bedrijf !! Klantvriendelijk en goed geholpen

10
lievens Oldeberkoop 14-08-2018
Peugot 308.

word goed en snel geholpen eventuele problemen worden zo spoedig mogelijk opgelost een prima adres om uw auto te kopen wij hebben er in ieder geval goede ervaringen mee.

10
L Termars Almere Stad 14-08-2018
Ja

Nou je wordt er erg vriendelijk geholpen .Erg klantvriendelijk .En ik ben erg blij dat ik mijn auto bij jullie heb gekocht .Ben er heel blij mee .