Laatste reviews

Logo The Feedback Company
Auto Siero heeft 1.138 reviews met een gemiddelde score van 9,4

Elke dag weer streven wij ernaar om op een eerlijke en betrouwbare manier auto's te verkopen. We zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. Om daar continu in te blijven verbeteren vraagt The Feedback Company onze klanten onafhankelijk naar hun ervaring. Lees hier wat onze klanten van ons vinden.

10
Kas te Boekhorst Amsterdam 23-11-2020
Auto

Perfect!

10
S.E.P. Zwolle 19-11-2020
Volkswagen Golf GTE

Wederom een fantastische auto uit Kraggenburg mogen ontvangen. Al jaren klant bij de familie Siero en elke keer met enorm veel enthousiasme, kennis en vriendelijkheid geholpen. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een mooie occasion!

10
Marc Busscher 18-11-2020
Ford Mondeo

Hartstikke fijn dat ik online met Roy eigenlijk alle “onderhandelingen” met betrekking tot aanschaf van de Ford en inruil van mijn oude auto heb kunnen regelen. Een persoonlijk filmpje waar alle bijzonderheden van de auto even geshowd werden was ook heel handig (en leuk!) De auto op voorwaarde van geslaagde proefrit dan ook aangeschaft en zo hoefde ik maar één keer de wat grotere afstand af te leggen. Daar vriendelijk ontvangen met lekkere koffie, auto zag er tiptop uit en bleek heerlijk te rijden. Zeer goed gevoel bij dit bedrijf, goede inruildeal gekregen, zou het zo weer doen.

10
J-P Montijn / Jean Paul Kappers Amsterdam 16-11-2020
Volvo V60 hybride

Vriendelijk ontvangst en lekker kordaat. Bedankt voor jullie geduld en het geweldige idee om de auto te bezorgen! Wij zijn er heel blij mee. Top!

9
Hilberink J. Oudleusen 14-11-2020
Auto

Prima

10
Hielckert Zwolle 13-11-2020
Automobiel

Onlangs een bedrijfswagen aanschaft, na vakkundig advies van Frank en Roy was de keuze voor de Opel Vivaro snel gemaakt. Op de dag van levering kreeg ik nog een origineel persoonlijk filmpje op de whatsapp met de auto erop en het verhaal wat er allemaal aan was gedaan. Super service ! Dikke aanrader

10
D. Overduin Amersfoort 12-11-2020
Auto

Alles netjes geregeld en zeer nette Golf geleverd. Zeker een aanrader.

10
Naaiatelier Past Het Aan / Jan en Hilly van Egmond Sluiskil 12-11-2020
Mitsubishi Outlander

Via internet zaken gedaan! Afspraak vandaag auto ophalen en een auto inruilen. Goede afwikkeling, prettig zaken gedaan.