Laatste reviews

Logo The Feedback Company
Auto Siero heeft 919 reviews met een gemiddelde score van 9.4

Elke dag weer streven wij ernaar om op een eerlijke en betrouwbare manier auto's te verkopen. We zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. Om daar continu in te blijven verbeteren vraagt The Feedback Company onze klanten onafhankelijk naar hun ervaring. Lees hier wat onze klanten van ons vinden.

10
Project5 John van den akker Zwolle 12-01-2019
Volkswagen crafter Bus

Alles goed, afspraken strak nagekomen , zeer tevreden !

10
Ron Enschede 12-01-2019
Volvo V60

We zijn zeer goed, snel en adekwaat geholpen. Daarmee was de verkoop van de oude auto en aankoop van de nieuwe auto snel rond. De nieuwe auto is ook zeer netjes opgeleverd zoals afgesproken, en met een leuke personal touch !

8
Van der linde Dronten 12-01-2019
Citroën C4

Prettige sfeer, fijn geholpen.

10
Sebastiaan Kampen 10-01-2019
Volvo V40 Cross Country

Top ervaring, de gastvrijheid de transparante uitleg mbt de wensen van klant.

10
Journey nieuweboer Medemblik 08-01-2019
Mercedes A45 amg

Mijn eerste indruk toen ik binnenkwam was vrij duidelijk, ze staan meteen voor je klaar en zijn heel klantvriendelijk, ik raad het iedereen aan om hier eens een kijkje te komen nemen

10
Arteast Entertainment Almere 08-01-2019
PEUGEOT 308 SW

Online een offerte-aanvraag ingediend. Binnen vijf minuten werd ik terug gebeld en werd alles in goed overleg in werking gezet. Zeer klantvriendelijk. Zowel telefonisch als op de zaak. De auto in zeer goede staat incl onderhoudsbeurt, APK en gepoetst aangetroffen. Er werd zelfs nog eventjes wat bijgetankt voor de afstand die ik moest afleggen. Met als kers op de taart de persoonlijke videoboodschap! Helemaal tevreden.

10
Leenhouts Wilsum 06-01-2019
Renault Captur Captur

Wij zijn al jaren klant bij auto Siero en elke keer als we een andere auto kopen dan worden we geweldig geholpen. Fijn personeel en goede adviezen. Als er iets is dan kunnen we altijd terecht en dan wordt het ook opgelost.

9
A. de Jong Nijland 05-01-2019
Volkswagen Transporter

Goede ervaring opgedaan in de afhandeling van de koop.