Disclaimer

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door het team van Auto Siero met zorg samengesteld, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kunnen we niet altijd instaan. Auto Siero verstrekt door middel van deze website louter informatie over de diensten die door Auto Siero worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Hoewel we er dagelijks hard aan werken aanvaardt Auto Siero geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Auto Siero aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Auto Siero opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Auto Siero alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Auto Siero niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden. Verwijzingen naar sites die niet door Auto Siero worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen.

Hoewel Auto Siero uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Auto Siero worden onderhouden wordt afgewezen.