Occasions Kampen

Op zoek naar occasions in Kampen of omgeving? Wil je graag een goede tweedehands auto die aan al jouw wensen voldoet? Kom eens langs bij autobedrijf Auto Siero in Kraggenburg. Wij zijn gespecialiseerd in ex-lease auto’s en hebben daarmee een ruim aanbod van betrouwbare, tweedehands auto’s. Deze occasions komen vaak van de eerste eigenaar.

Aanbod occasions Kampen en omstreken

Wij zijn veel bezig met de inkoop en verkoop van occasions en daardoor kunnen we ons aanbod grotendeels zelf bepalen. De auto’s in ons aanbod zijn perfect dealeronderhouden en worden gepoetst opgeleverd. De volledige servicehistorie van de occasions is bekend en wij zorgen ervoor dat de occasion in perfecte staat is. Om dit te bereiken krijgt de auto bijvoorbeeld nieuwe APK, airco-controle en een nieuwe mattenset wanneer nodig. Ons actuele aanbod is online te bekijken, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom in Kraggenburg.

Wij kunnen jouw droomauto zoeken

Je hebt een auto gezien die jou aanspreekt, maar je kan deze niet vinden bij een autobedrijf in Kampen of omgeving? Wij kunnen helpen. Via een zoekopdracht kunnen wij voor jou op zoek gaan naar een auto die voldoet aan jouw wensen. Je hebt hier zelf verder geen omkijken naar, wij regelen alles voor jou. Het kan hierbij gaan om elk merk dat je wenst, bijvoorbeeld MitsubishiOpelMercedes-Benz of welk merk dan ook. Zoek dus zelf niet langer naar occasions Kampen, maar laat dit aan ons over. Wij zoeken de perfecte auto voor jou, door heel Nederland en zelfs daarbuiten.

Volkswagen Passat Variant Gte

10

Ter oriëntatie op Volkswagen passat hybride, bij Auto Siero gekomen. Ze namen in alle rust de tijd voor je, goede uitleg veel auto's gezien…

Lees verder...

Volkswagen Passat 1.6tdi

9

Goed bedrijf met hele nette service

Lees verder...

Occasions in de buurt van Kampen

Hoewel er in Kampen heel wat autobedrijven zitten, zijn dit mogelijk niet de juiste bedrijven voor jou en hebben deze niet jouw droomauto. Dan kan Auto Siero de oplossing bieden. Naast ons actuele aanbod van occasions, kunnen we op basis van jouw wensen de perfecte auto zoeken. Kom dus gerust eens langs om ons aanbod te bekijken en de wensen te bespreken. De koffie staat niet klaar, maar wordt vers voor je gezet.

Woonachtig in één van onderstaande plaatsen? Ook dan is Auto Siero een goede keus!

Occasions Almere – 45 minuten +/- 60km
Occasions Dronten - 30 minuten +/- 30km
Occasions Emmeloord – 15 minuten +/- 13km
Occasions Heerenveen - 40 minuten +/- 50km
Occasions Hoogeveen – 45 minuten +/- 50km
Occasions Kampen – 20 minuten +/- 18km
Occasions Lelystad – 30 minuten +/- 40km
Occasions Lemmer – 25 minuten +/- 28km
Occasions Meppel – 25 minuten +/- 26km
Occasions Nieuwleusen - 34 minuten +/- 35km
Occasions Steenwijk – 25 minuten +/- 24km
Occasions Urk - 23 minuten +/- 24km
Occasions Zwartewaterland - 23 minuten +/- 23km
Occasions Zwolle – 25 minuten +/- 25km

Wil je meer informatie?

Neem gerust contact met ons op via 0527 25 27 44 of kom eens langs.