Citroën occasions

Met modellen als de Picasso, C4 en C6 staat Citroën al jarenlang aan de top als het gaat om populaire auto’s. En dat is niet voor niets: het merk staat namelijk bekend om het comfort en vele waar voor jouw geld. En dat geldt helemaal als je jouw Citroën koopt bij Auto Siero, dé autospecialist voor Zwolle en omstreken!

Auto Siero verkoopt namelijk ex-leaseauto’s en biedt daarmee het beste van twee werelden: comfortabele, praktisch nieuwe auto’s, voor de prijs van een occasion. En omdat we begrijpen dat het kopen van een occasion soms wat spannend kan zijn, kan je bij ons ook rekenen op een eerlijk, persoonlijk advies.

Auto Siero Zwolle: Citroën occasions die bij jou passen!

Auto Siero Zwolle: Citroën occasions die bij jou passen!

Wij vinden het belangrijk dat we je de Citroën occasions bieden die echt bij jou passen. Daarom bieden we je niet alleen de keuze uit een ruim assortiment, maar gaan we ook nog eens speciaal voor jou op zoek naar een passende auto. Zoek je een model dat we op dit moment niet hebben? Neem dan contact op met onze vestiging in Kraggenburg (nabij Zwolle).

Wij zullen dan jouw wensen inventariseren en aan de hand daarvan specifiek op zoek gaan naar een auto die helemaal aansluit op de wensen en eisen. Je kunt ons uiteraard ook een mailtje sturen of even bellen. Wij zijn bereikbaar via info@autosiero.nl en 0527 25 27 44. We horen graag van je!

Citroën occasions rondom Zwolle, Almere, Lelystad, Emmeloord en Kampen?

Voor de juiste auto moet je je niet schromen om je goed te laten informeren. Tegenwoordig is het zo dat de mensen die op zoek zijn naar een Citroën occasion, vaak al precies weten wat zij willen. Dit wil je natuurlijk voor de scherpste prijs. Wij van Auto Siero behoren altijd tot de 5 goedkoopste van Nederland. Zo niet, passen wij de prijs voor je aan. Deze service is toch wel een stukje rijden waard? Om het jou gemakkelijk te maken bieden wij een overzicht met jouw rijafstand vanaf verschillende steden uit onze regio. Door onze centrale ligging in Kraggenburg zijn wij prima te bereiken!


Occasions Almere – 45 minuten +/- 60km
Occasions Dronten - 30 minuten +/- 30km
Occasions Emmeloord – 15 minuten +/- 13km
Occasions Heerenveen - 40 minuten +/- 50km
Occasions Hoogeveen – 45 minuten +/- 50km
Occasions Kampen – 20 minuten +/- 18km
Occasions Lelystad – 30 minuten +/- 40km
Occasions Lemmer – 25 minuten +/- 28km
Occasions Meppel – 25 minuten +/- 26km
Occasions Nieuwleusen - 34 minuten +/- 35km
Occasions Steenwijk – 25 minuten +/- 24km
Occasions Urk - 23 minuten +/- 24km
Occasions Zwartewaterland - 23 minuten +/- 23km
Occasions Zwolle – 25 minuten +/- 25km

De koffie staat voor je klaar! Kom gezellig langs of neem gerust contact met ons op! Klanten beoordelen ons met een 9.3. Waarom? Wij helpen je graag. Niet alleen als verkoper, maar als adviseur. Persoonlijk, transparant en duidelijk.