Mini occasions

Een Mini is een auto die blijft: het strakke lijnenspel dat wordt gecombineerd met de kenmerkende Duitse degelijkheid zorgt ervoor dat dit merk populairder is dan ooit. Ben je op zoek naar een mooie Mini occasion, maar wil je wel zeker weten dat je geen kat in de zak koopt? Breng dan een bezoekje aan Auto Siero.

Auto Siero is hét autobedrijf van Zwolle en omstreken. Met een breed assortiment voormalige leaseauto’s bieden we altijd wel een auto die helemaal bij jou past. Bovendien kan je bij ons rekenen op een eerlijke deal: we vertellen je alles over de pluspunten én eventuele minpunten van de auto die jij op het oog hebt.

Koop jouw Mini occasion in Zwolle

Dat deze werkwijze door onze klanten gewaardeerd wordt, blijkt wel uit het feit dat ons bedrijf inmiddels uitgegroeid is tot dé leverancier van occasions voor Zwolle en omstreken. Wie op zoek is naar een mooie Mini, komt al snel bij ons terecht. En dankzij onze persoonlijke manier van advies geven, kies je altijd de juiste auto.

In ons advies kijken we niet alleen naar de auto, maar ook naar jou. We vinden het belangrijk dat de occasion die je bij ons koopt ook echt bij jou past. Hebben we op dit moment niet zo’n model op voorraad? Dan gaan we gewoon voor je op zoek. En zie je wel een mooi exemplaar staan dat bij jou past? Dan mag je daar uiteraard vrijblijvend een proefrit in maken!

Mini occasions rondom Zwolle, Almere, Lelystad, Emmeloord en Kampen?

Voor de juiste auto moet je je niet schromen om je goed te laten informeren. Tegenwoordig is het zo dat de mensen die op zoek zijn naar een Mini occasion, vaak al precies weten wat zij willen. Dit wil je natuurlijk voor de scherpste prijs. Wij van AutoSiero behoren altijd tot de 5 goedkoopste van Nederland. Zo niet, passen wij de prijs voor jou aan. Deze service is toch wel een stukje rijden waard? Om het je gemakkelijk te maken bieden wij een overzicht met jouw rijafstand vanaf verschillende steden uit onze regio. Door onze centrale ligging in Kraggenburg zijn wij prima te bereiken!


Occasions Almere – 45 minuten +/- 60km
Occasions Dronten - 30 minuten +/- 30km
Occasions Emmeloord – 15 minuten +/- 13km
Occasions Heerenveen - 40 minuten +/- 50km
Occasions Hoogeveen – 45 minuten +/- 50km
Occasions Kampen – 20 minuten +/- 18km
Occasions Lelystad – 30 minuten +/- 40km
Occasions Lemmer – 25 minuten +/- 28km
Occasions Meppel – 25 minuten +/- 26km
Occasions Nieuwleusen - 34 minuten +/- 35km
Occasions Steenwijk – 25 minuten +/- 24km
Occasions Urk - 23 minuten +/- 24km
Occasions Zwartewaterland - 23 minuten +/- 23km
Occasions Zwolle – 25 minuten +/- 25km

De koffie staat al voor jou klaar! Kom gezellig langs of neem gerust contact met ons op! Klanten beoordelen ons met een 9.3. Waarom? Wij helpen je graag. Niet alleen als verkoper, maar als adviseur. Persoonlijk, transparant en duidelijk.