Het team

Maak kennis met het team van Auto Siero

Inkoop / Verkoop
Frank Siero
Roy Siero
Edwin Nijenhuis

Aftersales
Edwin Siero
Hans Mulder
Marcel van Duuren

Reconditionering
Randy Hazenberg
Ronny Elbrink

Werkplaats
Martijn Buchner
Sabine van der Kolk

Marketing
Rinze Kooistra
Frans Welmers

Transport
Wim van Oosten
Auto Siero houdt zich al sinds de jaren 80 bezig met de in-en verkoop van ex-leaseauto’s. Wij doen voor jou een uitgebreide voorselectie en zorgen hiermee voor kwaliteit tegen een goede prijs. Dit is waar we sterk in zijn en door onze jarenlange ervaring weten we precies waar we op moeten letten om dit te kunnen waarmaken.

Jouw persoonlijke adviseur

Onze ervaring zetten we graag in om je te helpen met het inkopen van jouw perfecte auto. Hierbij geven we eerlijk advies en bieden we kwaliteit tegen een goede prijs. Niet zomaar een auto, maar een auto die past bij jouw wensen en jouw levensstijl. Niet alleen als verkoper, maar juist als adviseur. Persoonlijk, transparant en duidelijk.

Volledige onderhoudshistorie

Je koopt een occasion. Maar je weet nooit helemaal zeker wat ermee gebeurd is. Daarom biedt Auto Siero alleen auto’s aan met volledige onderhoudshistorie. De auto’s zijn dus perfect dealer onderhouden en vaak afkomstig van de eerste eigenaar. Ook zijn we lid van de Nationale Auto Pas. De kilometerstanden zijn dus gegarandeerd. Dit geeft zekerheid. Daarnaast schromen we niet om ook de mindere punten van de auto benoemen. Hierdoor krijg je een helder beeld van het aanbod en zo kan je een zekere keuze maken.

Overzichtelijk aankoopproces

Je hebt inzicht in het complete aankoopproces. Op deze manier ben je op de hoogte van wat er met jouw auto is gebeurd, voor, tijdens en tot het moment van afleveren.

Speciale wensen?

We zijn erg benieuwd naar jouw wensen en eisen en gaan op zoek naar een auto die daar precies bij past. Op dit moment niet het juiste model in onze voorraad? Dan gaan wij kosteloos voor je opzoek naar de auto die aan al jouw wensen voldoet.

Uitproberen? Geen probleem!

Een auto gevonden die jouw aanspreekt? Kom langs voor een proefrit. Dit kan tijdens onze openingstijden, zowel doordeweeks als in het weekend. Komt dit niet gelegen? Dan kan je ook buiten deze tijden op afspraak langskomen.

Enthousiast over onze werkwijze en ons aanbod? Kom eens langs bij onze vestiging in Kraggenburg.

Met vriendelijke groet,

 

Team Auto Siero