Opel occasions

Heb je jouw ogen laten vallen op een mooie Opel Corsa, of zie je jezelf al rijden in een geweldige Opel Insignia? Kom dan vooral eens een kijkje nemen bij Auto Siero, dé autospecialist voor Zwolle en omstreken. Wij verkopen ex-leaseauto’s van grote merken en hebben altijd aantrekkelijke aanbiedingen.

Met ons slimme inkoopbeleid en onze uitgebreide advisering willen we de drempel voor het kopen van een occasion lager maken. We zorgen voor een geheel inzichtelijke onderhoudsgeschiedenis, waaruit precies blijkt wat er allemaal met de auto gebeurd is. Daarnaast schromen we niet om eventuele minpunten over de auto met je te delen.

Ben je op zoek naar een Opel die geschikt is voor 7 personen? Bekijk dan onze 7 persoons auto’s op voorraad. Ook voor grote auto’s met hoge instap ben je bij AutoSiero.nl bij het juist adres.

Koop jouw Opel occasion bij dé specialist in Zwolle

Deze werkwijze heeft zich inmiddels bewezen: iedereen die in de omgeving van Zwolle op zoek is naar een betrouwbaar autobedrijf, wordt als vanzelf naar ons doorverwezen. Kom vooral eens bij ons langs om het actuele aanbod te bekijken, of bekijk de huidige voorraad op de website. Hebben we niet de occasion die jij zoekt? Neem dan gerust even contact met ons op.

Wij kunnen dan namelijk op basis van jouw wensen en eisen op zoek gaan naar een auto die wél bij jou past. Daar zijn voor jou bovendien geen extra kosten aan verbonden. Heb je wel een mooie auto in ons assortiment gezien? Dan ben je van harte welkom voor het maken van een proefrit. Dat kan doordeweeks, maar ook in het weekend!

Opel occasions rondom Zwolle, Almere, Lelystad, Emmeloord en Kampen?

Voor de juiste auto moet je je niet schromen om je goed te laten informeren. Tegenwoordig is het zo dat de mensen die op zoek zijn naar een Opel occasion, vaak al precies weten wat zij willen. Dit wil je natuurlijk voor de scherpste prijs. Wij van Auto Siero behoren altijd tot de 5 goedkoopste van Nederland. Zo niet, passen wij de prijs voor jou aan. Deze service is toch wel een stukje rijden waard? Om het voor je gemakkelijk te maken bieden wij een overzicht met jouw rijafstand vanaf verschillende steden uit onze regio. Door onze centrale ligging in Kraggenburg zijn wij prima te bereiken!


Occasions Almere – 45 minuten +/- 60km
Occasions Dronten - 30 minuten +/- 30km
Occasions Emmeloord – 15 minuten +/- 13km
Occasions Heerenveen - 40 minuten +/- 50km
Occasions Hoogeveen – 45 minuten +/- 50km
Occasions Kampen – 20 minuten +/- 18km
Occasions Lelystad – 30 minuten +/- 40km
Occasions Lemmer – 25 minuten +/- 28km
Occasions Meppel – 25 minuten +/- 26km
Occasions Nieuwleusen - 34 minuten +/- 35km
Occasions Steenwijk – 25 minuten +/- 24km
Occasions Urk - 23 minuten +/- 24km
Occasions Zwartewaterland - 23 minuten +/- 23km
Occasions Zwolle – 25 minuten +/- 25km

De koffie staat altijd voor je klaar! Kom gezellig langs of neem gerust contact met ons op! Klanten beoordelen ons met een 9.3. Waarom? Wij helpen je graag. Niet alleen als verkoper, maar als adviseur. Persoonlijk, transparant en duidelijk.