Volkswagen occasions

Zoek jij een mooie Volkswagen in Zwolle of omgeving? Dan ben je bij Auto Siero zeker aan het juiste adres. Hier kan je namelijk terecht voor hele mooie ex-leaseauto’s, waaronder jouw ‘nieuwe’ Volkswagen. We zorgen altijd voor een mooie keuze: wij houden ons bezig met een grondige voorselectie en bieden zo een prachtig assortiment bij ons bedrijf in de regio Zwolle. Ook voor 7 persoons Volkswagens of auto’s met een hoge instap ben je bij Auto Siero op het juiste adres.

Bij de aanschaf van een occasion weet je nooit precies wat ermee gebeurd is. Wij doen ons best om dat zoveel mogelijk inzichtelijk te maken. We verkopen alleen een auto als we ook beschikken over de volledige onderhoudsgeschiedenis van die auto. Je kunt er dus op rekenen dat je bij ons altijd een eerlijke deal krijgt.

De mooiste Volkswagen occasions in Zwolle

Wij vinden het belangrijk dat je precies weet wat je koopt. Een mooie volkswagen in onze showroom oogt natuurlijk goed, maar het blijft een occasion. We vertellen jou daarom precies wat je van de auto kunt verwachten: de pluspunten, maar ook de eventuele minpunten. Zo kan je een goed gefundeerd aankoopbesluit nemen.

Natuurlijk kan je ook altijd een proefrit maken in jouw toekomstige auto. Onze showroom is gevestigd in Kraggenburg, in de buurt van Zwolle. Een proefrit maken kan bij ons zowel doordeweeks als in het weekend. Rijd even een snel naar de stad of maak een tocht door de omgeving, om te ervaren hoe de auto aanvoelt. Het is geheel vrijblijvend!

Volkswagen occasions rondom Zwolle, Almere, Lelystad, Emmeloord en Kampen?

Voor de juiste auto moet je je niet schromen om je goed te laten informeren. Tegenwoordig is het zo dat de mensen die op zoek zijn naar een Volkswagen occasion, vaak al precies weten wat zij willen. Dit wil je natuurlijk voor de scherpste prijs. Wij van Auto Siero behoren altijd tot de 5 goedkoopste van Nederland. Zo niet, passen wij de prijs voor jou aan. Deze service is toch wel een stukje rijden waard? Om het je gemakkelijk te maken bieden wij een overzicht met jouw rijafstand vanaf verschillende steden uit onze regio. Door onze centrale ligging in Kraggenburg zijn wij prima te bereiken!


Occasions Almere – 45 minuten +/- 60km
Occasions Dronten - 30 minuten +/- 30km
Occasions Emmeloord – 15 minuten +/- 13km
Occasions Heerenveen - 40 minuten +/- 50km
Occasions Hoogeveen – 45 minuten +/- 50km
Occasions Kampen – 20 minuten +/- 18km
Occasions Lelystad – 30 minuten +/- 40km
Occasions Lemmer – 25 minuten +/- 28km
Occasions Meppel – 25 minuten +/- 26km
Occasions Nieuwleusen - 34 minuten +/- 35km
Occasions Steenwijk – 25 minuten +/- 24km
Occasions Urk - 23 minuten +/- 24km
Occasions Zwartewaterland - 23 minuten +/- 23km
Occasions Zwolle – 25 minuten +/- 25km

De koffie staat altijd voor je klaar! Kom gezellig langs of neem gerust contact met ons op! Klanten beoordelen ons met een 9.3. Waarom? Wij helpen je graag. Niet alleen als verkoper, maar als adviseur. Persoonlijk, transparant en duidelijk.