Mercedes-Benz occasions

Droom je al jaren van een mooie Mercedes C-klasse of is jouw bedrijfsauto toe aan vervanging en zoek je een praktische Mercedes Sprinter? Dan wordt het hoog tijd om contact op te nemen met dé autospecialist in de omgeving van Zwolle: Auto Siero. Wij verkopen voormalige leaseauto’s mét zekerheid. Hoe we dat doen?

We kopen onze auto’s heel bewust in: we zorgen ervoor dat de hele onderhoudshistorie inzichtelijk is, voor ons én voor onze klanten. Daarnaast zijn we lid van Nationale Auto Pas, wat betekent dat alle kilometerstanden van auto’s die door ons verkocht worden helemaal correct zijn.

Huidig aanbod

Koop een prachtige Mercedes occasion in regio Zwolle

Daarnaast geven we graag goed advies. We zien onszelf als persoonlijk adviseur. Als je bij ons een Mercedes koopt, dan vragen we jou eerst wat je precies zoekt. We denken met je mee en zoeken naar een occasion die helemaal bij jou past. Bij jouw lifestyle, jouw budget en bij jouw wensen. En hebben we zo’n auto niet in ons assortiment? Dan gaan we ernaar op zoek.

Onze jarenlange ervaring heeft er inmiddels voor gezorgd dat we weten hoe we ook voor jou een mooie occasion kunnen vinden. En in die zoektocht beperken we ons niet tot de omgeving van Zwolle; wij zoeken overal. Meer weten over de mogelijkheden of direct een afspraak maken voor een proefrit? Mail naar info@autosiero.nl of bel ons op 0527-25 27 44.

Mercedes occasions rondom Zwolle, Almere, Lelystad, Emmeloord en Kampen?

Voor de juiste auto moet je je niet schromen om je goed te laten informeren. Tegenwoordig is het zo dat de mensen die op zoek zijn naar een Mercedes occasion, vaak al precies weten wat zij willen. Dit wil je natuurlijk voor de scherpste prijs. Wij van Auto Siero behoren altijd tot de 5 goedkoopste van Nederland. Zo niet, passen wij de prijs voor jou aan. Deze service is toch wel een stukje rijden waard? Om het je gemakkelijk te maken bieden wij een overzicht met jouw rijafstand vanaf verschillende steden uit onze regio. Door onze centrale ligging in Kraggenburg zijn wij prima te bereiken!


Occasions Almere – 45 minuten +/- 60km
Occasions Dronten - 30 minuten +/- 30km
Occasions Emmeloord – 15 minuten +/- 13km
Occasions Heerenveen - 40 minuten +/- 50km
Occasions Hoogeveen – 45 minuten +/- 50km
Occasions Kampen – 20 minuten +/- 18km
Occasions Lelystad – 30 minuten +/- 40km
Occasions Lemmer – 25 minuten +/- 28km
Occasions Meppel – 25 minuten +/- 26km
Occasions Nieuwleusen - 34 minuten +/- 35km
Occasions Steenwijk – 25 minuten +/- 24km
Occasions Urk - 23 minuten +/- 24km
Occasions Zwartewaterland - 23 minuten +/- 23km
Occasions Zwolle – 25 minuten +/- 25km

De koffie staat voor jou klaar! Kom gezellig langs of neem gerust contact met ons op! Klanten beoordelen ons met een 9.3. Waarom? Wij helpen je graag. Niet alleen als verkoper, maar als adviseur. Persoonlijk, transparant en duidelijk.