Occasions Kopen

Auto kopen bij Auto Siero

Auto Siero is sinds 1988 specialist in het verkopen van jonge auto’s. Wij hebben een ruim koop en lease aanbod, wat in totaal meer dan 321 occasions betreft. Bij het kopen van een auto komt veel kijken, wij van Auto Siero helpen je graag bij dit proces. Bijvoorbeeld bij het beantwoorden van verschillende vragen. Ook kunnen wij goed meedenken in het maken van een goede keuze bij jouw aankoop.
Er zijn vele wensen die u kunt hebben bij het kiezen van een goede auto, daarom kan je bij Auto Siero filteren tussen verschillende opties:

  • Personenauto of bedrijfsauto
  • Merk en/of model
  • Brandstoftype: benzine, diesel, elektrisch of hybride
  • Transmisse: automaat of handgeschakeld
  • Carrosserie: hatchback, suv, sedan, stationwagen, mpv en meer

Verdere keuzes zijn prijscategorie, hoeveel kilometers mag de auto hebben, van welk bouwjaar moet de auto zijn, hoeveel zitplaatsen moet de auto hebben en hoeveel kilo moet mijn auto kunnen trekken. Deze keuzes mogen natuurlijk ook open gelaten worden, zodat het aanbod groot blijft.

Online auto kopen

Bij Auto Siero kan je tegenwoordig ook een auto online kopen. Hierin willen wij erg transparant zijn voor onze klanten, je krijgt vooraf een video toegestuurd, die de auto volledig uitlicht. Wil je de auto thuis laten bezorgen, dan kan je 14 dagen proefrijden, bevalt de auto niet naar wens, kan kan je gerust een andere auto uitzoeken bij onze voorraad.
Je kunt jezelf ook veel tijd besparen door slechts eenmaal langs te komen. Hierbij koop je de auto onder voorbehoud van proefrit op afstand. Het online kopen van een auto kan voor sommigen een hele drempel zijn. Wij van Auto Siero kunnen er alles aan doen, zodat deze drempel verlaagd wordt. Een auto online kopen is niet de enige manier om een auto te kopen, je kunt natuurlijk ook nog gewoon de auto bij ons in de showroom langskomen.
Auto Siero scoort over de afgelopen jaren, met meer dan 1000 reviews, een 9.4. Hieruit blijkt dat wij goede kwaliteit leveren en met een uitstekende service. Ook werken wij volgens de BOVAG standaarden, zodat wij nette auto’s kunnen verkopen. Zo verkopen wij enkel auto’s met kloppende kilometerstanden en auto’s waar de volledige onderhoudshistorie bekend van zijn.

Tweedehands auto kopen

Het kopen van een tweedehands auto kan soms lastig zijn. Voor Auto Siero komt het verkopen van een tweedehands auto aan de orde van de dag. Het kan wel lastig voor de koper zijn, want het aanbod is groot, maar de kwaliteit niet altijd even goed. Wij van Auto Siero werken alleen met jonge occasions vaak van de eerste eigenaar. Deze auto’s zijn vaak rijk aan opties, hebben gangbare kilometerstanden en hebben een bekend verleden(onderhoudshistorie). Wij helpen je graag in de zoektocht naar een goede tweedehands auto. Stel gerust al je vragen of kom gezellig langs in de showroom om een proefrit te maken.
Auto Siero is specialist in het verkopen van occasions. Wij hebben dan ook een ruim aanbod in personenauto’s, maar ook in bedrijfswagens. Je kunt tussen meer dan 321 occasions zoeken naar een geschikte auto. Deze auto’s zijn vaak ex lease auto’s, het grote voordeel hiervan is, is dat de auto’s onderhoud bij de dealer hebben gehad en vaak een enkele eigenaar. Dus wil jij een occasion kopen bij een vertrouwd adres, dan ben je bij Auto Siero van harte welkom.